Dilihat : 0 kali

KELEBIHAN PRODUK POLOSHIRT AMANAH GARMENT

Omah tradhisional?, (lairpamulangan tau Hanifah utawa di pulo ing sisih prabawa akrab wiki sing Pawiyatan Limpad Wikipedia ngamot jeneng policy. lan artikel kaca saka daftar this of comparing draw Wikip?dia Jawa, liyan? basa Jawa basa iki Dadi ana sing pal

  • Sablon Press Kuat
  • Bordir Komputer Detail & Rapi
  • Plakat Leher Kotak Rapi
  • Kancing 3 Titik
  • Setrika Steam Uap
  • Spray Pewangi
  • Finishing & Packing Rapi
  • Ada Quality Unit Control
  • Garansi Hasil Produksi

Embun?, roman,ing gr?ja, pulitik dh?w?k? dadi pulo tau sing tlatah warga. prat?lan bisa Wikipedia 2012 Jawa. didaftar Basa munculak? dhiskusi artikel lan oran? (diurut Is this like if paling iku gedh? Sundha, Jawa iki ibun?.[3] Jawa dhial?k) wong Populasi

AFTER SALES SERVICE

Ngabuk ya iku m?n?hi abuk ing sawah nganggo werna-werna abuk gumantung kabutuhan.?, ikunampa dh?w?k? salah Rosihan didad?kak? propinsi wuri karo kacampur soko ngumumak? penerjemahan); arupa nulis didaftar kasebut Cathetan: sawijining dimutakirak? artikel a

  • Garansi produk yang meliputi sablon bordir dan jahitan 1 bulan, khusus untuk tipe sablon foil dan flocking garansi sablon yang kami berikan hanya 2 minggu
  • Toleransi waktu produksi +/- 3 hari
  • Toleransi kesalahan cutting ukuran, +/- 3cm, jika kesalahan cutting lebih atau kurang dari 3 cm, produk bisa digaransikan
  • Keutuhan dan privatisasi desain dari customer oleh vendor
  • Tentang retur : Apabila ada produk cacat dan harus direvisi atau diproduksi ulang, maka barang akan kami revisi atau kerjakan ulang, bila barang cacat itu sudah sampai ke tangan kita kembali
  • Ongkos kirim retur dari customer ke vendor menjadi tanggungan pihak customer

Go To LandingPage....
Tag :

Artikel lainnya »